e mërkurë, mars 21, 2007

tabakhone


shkruajtur nga Jo domosdoshmërisht, e kam një çik të vështirë të klasifikoj këtë blog ashtu si dhe të them diçka mbi autorin. Shkruar në shqip, këtu ka ese apo lajme mbi jetën politike dhe intelektuale shqiptare. Artikujt janë relativisht të rrallë por të vlefshëm.

Nuk ka komente: