e hënë, mars 12, 2007

Simbad

Një blog në formë të një ditari të veçantë që autori vetë e quan "ditar për të ndarë një pasion për artin dhe letërsinë". Shkrimet gjenden në frëngjisht dhe shqip dhe janë shumë të pasura. Autori bën pjesë tek ata shqiptar që u larguan të parët me hapjen e kufijve. Gjithmonë i gatshëm të bashkbisedoj dhe të ndaj pasionin e tij.

2 komente:

akull-naja tha...

Bravo per punen Tena!

Ketu do jete agjensia ime e "udhetimit neper blogje"!

Mirupjekshim!

Anonim tha...

akull-naja, faleminderit per komplimentin dhe kerkoj nga te gjithe ju qe kaloni ketej te me lajmeroni per te rejat ne blogosfere.