e mërkurë, shkurt 28, 2007

Zhapiku

Une jam Majla (kjo në foto bashkë me macen shëmtaraqe).

Në këtë blog do të gjeni përshkrime, fragmente e pjesë të ndyshme me tematikë të pakufizuar. Ose me shprehjen e Enit (Albtranslator) do mundohem ta kem si qoshen time të qejfit. Do te jete sa më healthy, pa kafe, alkol, cigare e burrnot(nargile). Për të prishur rutinën do të ketë dhe perjashtime, nuk shtyhet ndyshe!

Jeni të mirëpritur me komentet tuaja.

Prezantimi është marrë këtu.

2 komente:

eni tha...

tashti Majla do na vazhdoje me shkrimet e saj nga Doha (Katari)per nje kohe te gjate.mund t'ja ndryshosh vendndodhjen e dashur Tena!

Shendeti tha...

Bukur!