e martë, shkurt 27, 2007

Bletebzz

Më në fund e vendosa, për të prezantuar këtë blog i zgjodha vetë fotografitë. Bletës , jeton në Amerikë dhe me anë të këtij blogu do të ndaj të përditshmen me miqtë e saj dhe me këdo që viziton këtë ditar. Premton të mos bëjë politikë, jeta do ta tregoj sa do ta mbaj fjalën. Blogu është i shkruajtur kryesisht në anglisht.

Arsyet e hapjes së këtij blogu nga ajo vetë : I like to be in the know, and I get reasonably upset when my nice friends go and have fun without telling me.
So, I did what any self-righteous Albanian-American society-hungry, honey-bee would do, I created a blog.
Politics, deep thoughts, pure philosophy and any kind of profound thought are NOT part of this blog.
Language of choice is English and Albanian (mostly English since I need to perfect my Linguistic skills)
Për më shumë këtu.

Nuk ka komente: