e hënë, shkurt 26, 2007

Edi the girl


Një blog i mbajtur nga Bizele, që ndan me ne mendimet mbi jetën, të përditshmen, dyshimet mbi ekzistencë dhe sidomos fotografitë, shumë të bukura dhe shumë shprehëse.

Për më shumë mbi këtë blog në anglisht, lexoni vetë ç'thotë autorja këtu.

2 komente:

bizele tha...

Te faleminderit tena, qe ke bere dhe nje prezantim te blogut tim, te cilin se kisha vene re der sot.

tetena tha...

te lutem, une pres me shume kritika dhe sapo te zbulpni nje blog te ri te me vini ne dijeni qe ta shtoj