e premte, shkurt 23, 2007

Erato


Prezantimi i autorit të blogut nga ai vetë :
Quhem Joni dhe jam një student që aktualisht studjoj jashtë shtetit. Kam qënë gjithmonë i tërhequr pas fotografise, dizajnit dhe artit. Njëkohësisht gjithmonë më kanë pëlqyer diskutimet politike. Aktualisht po studjoj për nje double major në Arkitekture dhe Shkenca politike në Universitetin e Torontos.

Për më shumë mbi Jonin, këtu.

1 koment:

Agobooks tha...

Gjithë të mirat dhe çdo sukses.