e premte, shkurt 23, 2007

Konsumerizem101

Autorët e këtij blogu janë Gj. Dollani dhe E.H

Për të folur për këtë blog, i rrashë shkurt, kopjova përgjigjen e dhënë nga autorët të një pyetje të bërë nga ata vetë mbi blogun e tyre.

Çfare është konsumerizem101.com?
Konsumerizem101.com eshte blog i dedikuar në temat ekonomike, kryesisht marketing dhe psikologji konsumatori. Këtu do të lexosh mendimet tona për çështjet e ditës në botën e marketingut.
Për më shumë pyetje rreth këtij blogu, shiko këtu.

2 komente:

gjergji tha...

Faleminderit qe na shtuat ne liste.

tetena tha...

gjergj do te doja qe per çdo blog te ri qe identifikon te me dergosh nje haber.