e martë, shkurt 13, 2007

Brisku

Brisku quhet në të vërtetë Blendi dhe jeton ne USA. Blogu i tij, një blog ditar, është shumë i ndjerë dhe nostalgjik.

1 koment:

eni tha...

Nje nga blogjet me shkrimet me te sinqerta dhe te kendshme..