e martë, shkurt 20, 2007

Candyland

Candyland – dhe kështu dhe ashtu që vjen nga USA. Ja dhe një çupkë që nuk i rezistoi blogimit, për më shumë detaje pse, qysh dhe tek, candyland shpjegohet vetë në anglisht :
Blog fever...
Sooo..I couldn't resist the temptation. I pondered and pondered and said I wouldn't do it, but yet I failed (go figure) to distance myself from more internet presence in my life. Sooo..here I am blogging...don't know how long this will last, but maybe it will come to grow on me..maybe ...

hello cyber world, another blogger has come your way.. :)

4 komente:

Candyland tha...

Tena faleminderit qe e shtove edhe blogun tim ke lista. :)

tetena tha...

Candyland, une prese vrejtje dhe propozime. Verejtje, nese do te shtosh mbi prezantimin tend dhe sidomos propozime per blogje te tjera. Ne fakt mundohem te gjej kohen te flase per te gjitha blogjet por do te me duhet pak kohe.

eni tha...

Candyland , eshte nje blog mjaft i larmishem dhe i kendshem.me pelqen sesi shkruan autorja...

Shendeti tha...

Blog interesant!
Suksese.