e hënë, shkurt 19, 2007

Eda

ç’thotë Eda mbi blogun e saj:
Ky blog nuk ka një temë të caktuar. Do të ketë fotografi të bëra nga unë, shkrime, lajme nga bota plot gabime drejtshkrimore në anglisht, lajme edhe nga SHqipëria dhe sidomos miq që do të duan të ndajnë mendimet e tyre me mua.

Origjinali në anglisht: About the blogg...hmmm...it is not going to be about one subject. For sure there will be some of my pictures...some of my writings...some interesting news from around the World....some huge mistakes in the written English...some Albanian news...and hopefully there will be some friends that will like to share their thoughts with me.

1 koment:

eni tha...

nje blog i kendshem me shkrime dhe foto te mira...