e diel, shkurt 04, 2007

Sapere Aude-Dare to be wise.

Elais, në blogspot që prej janarit 2007.
Kryesisht në shqip dhe anglisht.
Prezanton krijime te dikurshme dhe meditime të tashme.
Shume hiç dhe pak zbavitje.

2 parrullat e Elais
Sapere Aude -Dare to be wise
Audentes fortuna iouvat- Fati u buzeqesh guximtareve.

1 koment:

eni tha...

Nje blog me plot shkrime cinike por aq edhe te kendshme...