e martë, shkurt 06, 2007

edrus

Problemet e jetës , hallet, lodhja, shqetësimet, kalohen më lehtë kur dhe mendimet e tua i ndan me të tjerët.
S'pretendohet as qe të të mësoj dicka, por as dhe të injoroj mendimin e kujtdo prej vizitoreve.
Shpesh here trajtohen dhe problemet serioze me shume humor, ashtu si dhe humori me shumë seriozitet.
I apasionuar pas lojerave dhe problemeve, shpeshherë mund të gjeni lojëra dhe probleme te ndryshme.
Pothuajse përdite mund të gjendet ndonje shkrim i ri.
edrus jeton në Vicenza në Itali.

4 komente:

olli tha...

This is a great idea. I hope you will consider including us expat bloggers as well

tetena tha...

Yes, but I expect you sending me un message for describing you blog. Maybe is not the right way, I don’t know?

ET tha...

Djale i mbare ky edrus !

eni tha...

vertet djale i mbare dhe i zgjuar , Dulle:)