e mërkurë, shkurt 14, 2007

Bath bath po një kokërr


Autori e.T. ka thashetheme se jeton në Milano në Itali. I paraqitur në forma dhe emra të ndryshëm është gjithmonë i pari për të lënë komente me humor majtas e djathtas në blogjet e blogosferës shqiptare.

3 komente:

ET tha...

Ky ! Ky asht e ardhmja e kombit !

tetena tha...

e.T. boll se na luajte mendsh, per me shume qe sa here le nje koment mendoj qe eshte nje blogues i ri.

eni tha...

he pra he ..si nuk ndenje pak urte more njeri:)