e mërkurë, shkurt 21, 2007

Shqipo's Virtual Mumblings

Shqipo's personal blog, about anything and nothing. Ose e thënë në shqip : Blogu i shqipo-s, një blog mbi gjithshka dhe azgjë. Në këtë blog – ditar, shqipo shkruan fakte dhe mendimet e ditës, ose të javës shpresojmë jot ë muajit. Të të njëjtit autor edhe du blogje që flenë nga një çik:

Albanian Issues (nuk ka botim që nga tetori 2005)
Collection of my thoughts (and those of others, of course) about different Albanian issues.

Tech Spot(nuk ka botim që nga marsi 2006)
Opinions about technical (mostly IT - Information Technology) topics.

3 komente:

eni tha...

ironi dhe cinizem plot kripe do te gjeni ne kete blog.

shqipo tha...

uaaa! edhe ket e the?

Shendeti tha...

Interesant blogu!